Lid worden

LOCATIE EN LESTIJDEN

Lestijden: Maandagavond
Groep 1: 19.30-20.30
(voor de beginnende danser en de gevorderde danser die een iets rustiger tempo wil)
Gezamenlijk: 20.45-21.15
Groep 2: 21.15-22.15
(voor de gevorderde danser en de danser die een intensiever tempo wil)

HEB JE INTERESSE?
Denk je er over om lid te worden, maar ben je nog niet helemaal zeker? Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven en met ons mee te komen doen! Je kunt zelfs tot drie keer toe vrijblijvend deelnemen om te ontdekken of het volksdansen echt iets voor je is! Kom je na de derde maal opnieuw naar de les, dan word je als lid beschouwd. Mocht je willen komen meedoen, dan ontvangen we graag een mailtje. Zo kunnen we er voor zorgen dat er iemand is om je wegwijs te maken in onze groep. Stuur dan een mail naar dospovo@gmail.com.

NIEUW!!! INTRODUCTIECURSUS
In oktober en november organiseert Dospovo een introductiecursus van 5 lessen, waarin het basis-passenmateriaal wordt behandeld. Wanneer men deze cursus volgt kan men de dansen van groep 1 sneller oppakken. De lessen worden gegeven van 19.00 tot 19.30 uur. Aansluitend breng je het geleerde in praktijk met groep 1, van 19.30-20.30 uur. De cursus start bij voldoende belangstelling, doorgaans twee weken na onze open les, de zgn. Bring-A-Friend-avond. Voor info over prijzen zie de pagina CONTRIBUTIE.

Danslocatie:
Revalidatiecentrum De Hoogstraat, aan de Rembrandtkade 10 in Utrecht.

We dansen in de sportzaal op de eerste verdieping. Je kunt het makkelijk vinden via de ingang aan de achterzijde van het gebouw. (Bij de grote parkeerplaats) Van daar uit de oranje gang inlopen en de eerste schuifdeur naar rechts nemen. Trap op en dan rechts aanhouden. Je komt dan bij de kleedkamers en de schuifdeur naar de zaal.

Er is betaald parkeren tot 21 uur, eerste half uur is gratis. (Via de receptie van De Hoogstraat is het mogelijk een parkeerabonnement af te sluiten. Meer informatie daarover kun je bij de receptie opvragen.)

Bus 8 stopt dicht bij.