Praktische informatie

Let op: Najaar 2021 voorlopig andere locatie, andere tijden en andere groepsindeling. Toegang tot de les alleen na aanmelding vooraf.

Lestijden: Maandagavond
Groep 1: 19.15-20.45 uur.
Groep 2: 21.00-22.30 uur.

Locatie: Gymzaal Utrechts Stedelijk Gymnasium, Ina Boudier Bakkerlaan 7 in Utrecht.

Normale situatie, vanwege de coronamaatregelen tot nader order helaas niet van toepassing:

Lestijden: Maandagavond

Groep 1: 19.30-20.30 uur
Groep 1 is gericht op de beginnende danser en de meer ervaren danser die graag een rustiger tempo wil qua dans en uitleg. In verband met de opbouw van het doorlopende jaarprogramma en de voortgang van het leerproces vindt de instroom in deze groep idealiter plaats in het najaar (september/oktober). Geïnteresseerden die later in het seizoen bij deze groep zouden willen komen dansen wordt geadviseerd contact op te nemen met de secretaris om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

Gezamenlijk: 20.45-21.15 uur
Het gezamenlijke blok is bedoeld om als hele groep samen te dansen.

Groep 2: 21.15-22.15 uur
Groep 2 is gericht op de gevorderde danser en de danser die een hoger tempo aankan qua dans en uitleg. Hier wordt verondersteld dat de basispassen bekend zijn en er is meer uitdaging met betrekking tot de ritmes en de complexiteit van de dansen. Voor nieuwe leden die direct in deze groep willen instromen is het raadzaam om even te overleggen met de dansdocent.

Locatie: Revalidatiecentrum De Hoogstraat, Rembrandtkade 10 in Utrecht.

We dansen in de gymzaal op de eerste verdieping. Je kunt het gemakkelijk vinden via de ingang aan de achterzijde van het gebouw, bij de grote parkeerplaats en fietsenstalling. Van daaruit rechts de gang inlopen en de eerste schuifdeur aan de rechterkant nemen. De trap op en dan rechts afslaan. Je komt dan bij de kleedkamers (heren eerste deur rechts, dames tweede deur rechts) en de grote schuifdeur naar de zaal.

Het wordt aangeraden om kleding te dragen waarin je je prettig voelt en gemakkelijk kunt bewegen. Omdat we in een gymzaal dansen, vragen we iedereen om dans- of sportschoenen te dragen die alleen binnen gebruikt worden en geen zwarte strepen geven of de vloer anderszins kunnen beschadigen.

Er is betaald parkeren tot 21.00 uur; het eerste half uur is gratis. Via de receptie van De Hoogstraat is het mogelijk een parkeerabonnement af te sluiten. Meer informatie daarover kun je bij de receptie opvragen.

Bus 8 stopt dichtbij, halte De Hoogstraat.