Beginnen bij Dospovo

Heb je interesse in volksdansen en wil je eens ervaren hoe het is? Denk je er al over om lid te worden, maar ben je nog niet helemaal zeker? Je kunt tot drie keer gratis en vrijblijvend deelnemen aan de les op maandag om de sfeer te proeven en te ontdekken of volksdansen bij Dospovo iets voor je is. Mocht je langs willen komen, dan ontvangen we graag een mailtje op dospovo@gmail.com. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er iemand is om je te ontvangen en wegwijs te maken in de groep.

Vanwege de vele aanmeldingen hebben we noodgedwongen een tijdelijke ledenstop moeten instellen. We werken momenteel met een wachtlijst.


Introductiecursus
In september en oktober biedt Dospovo een introductiecursus aan van 5 lessen voorafgaand aan de reguliere les, waarin de basiselementen en -passen van het volksdansen worden behandeld. De kennis en vaardigheden opgedaan in deze opstapcursus helpen om de dansen van groep 1 sneller te kunnen oppakken. De lessen worden gegeven door Wijnand van 18.50 tot 19.20 uur en aansluitend kan het geleerde in praktijk worden gebracht bij groep 1, van 19.30 tot 20.30 uur. Voor informatie over de prijzen, zie de pagina contributie.